Zorgeloos naar Lyon

a year ago

Wil je dit jaar je vakantie wat duurzamer maken en ga je richting Lyon? Ontdek de leukste tips van onze community en geniet zonder voedselverspilling van de stad.

Waar vind je de lekkerste verrassingspakketten?

In Lyon houden ze van vers fruit en de lekkerste groenten. Daarom liet onze community weten dat je zeker een portie moet bestellen bij Cerise & Potiron. Op die manier houd je je vitamine-niveau op peil tijdens je vakantie. Om alles uit je Magic Box te gebruiken is het wel handig om een keuken te hebben. Daarna kan je lekker aan de slag.

Twijfel zeker niet om langs te gaan bij Matsuri. Je vindt locaties door heel de stad met de lekkerste sushi. Je red een maaltijd en geniet zonder schuldgevoel. Geniet ervan!

Waar geniet je van je verrassingspakket?

Tip : Om Lyon te verkennen, raden we je aan gebruik te maken van Velo'v. Deze fietsen staan door de hele stad en brengen je makkelijk van de ene Too Good To Go locatie naar de andere.

  • Zeker het bezoeken waard is Parc de la Tête d'or. Dit is dé spot waar je zorgeloos kunt genieten van een lekkere picknick. Het uitzicht is hier prachtig.
  • Wil je lekker genieten van de zon? Kies een van de vele bankjes langs de Saône of de Rhone. Ontspanning verzekerd. 

Kort en krachtig! Vergeet tijdens het redden van al dat lekkere eten ook niet van de stad te genieten

Download Too Good To Go

Laetitia Ramé
Brand Manager

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play