Dé simpele oplossing om jouw dagelijkse overschotten te redden en te verkopen

Werk mee aan een groenere planeet

Maak kennis met nieuwe klanten

Genereer extra omzet in de plaats van afval.

Word nu partner

Minder afval

Vervoeg 3.744 andere handelaars die allen hun steentje bijdragen in de strijd tegen voedselverspilling. Zij hebben samen al meer dan 3.223.987 maaltijden gered!

Nieuwe klanten

Verhoog je visibiliteit onder de 1.244.034 gebruikers van de app. 75% procent van de Too Good To Go gebruikers keert terug als vaste klant!

Meer omzet

Laat je onverkochte producten redden door onze Waste Warriors. Voor elk product dat je zou weggooien, genereer je extra omzet.

Verrassingspakketje van de dag

Verras je klanten met jouw heerlijke, onverkochte producten van die dag! En het beste van al: je hoeft niets extra te labellen of te sorteren.

Bespaar tijd!

Bekijk hoeveel pakketjes je gemiddeld nodig hebt, en pas aan indien nodig.

Wij zijn flexibel!

Geen inschrijving, geen contract. Je bent actief in de strijd tegen voedselverspilling in minder dan 5 minuten!

Doe mee met 3.744 andere handelaren

in de strijd tegen voedselverspilling

Voorkomen dat gebakken brood en klaargemaakte patisserie niet verkocht worden, is onmogelijk. Niemand vindt het leuk om op het einde van de dag producten weg te gooien waar tijd, liefde en moeite is ingestoken. Via Too Good To Go geef je ze een tweede kans!

Verkoop je overschotten van verse groenten, fruit en andere producten tijdens het opruimen van de rekken. Producten die je zou weggooien, bezorgen je nu een extra omzet, en nieuwe klanten ontdekken je winkel!

Verse producten met een korte levensspan die op het einde van de dag overblijven: dat is niet leuk. Zet al je overschotten van die dag op de app en lok nieuwe klanten naar je zaak!

Verklein je ecologische voetafdruk door je voedselverspilling tot een minimum te beperken en maak terwijl kennis met mensen uit de buurt! Wie weet ontvang je binnenkort wel nieuwe klanten?

Word nu partner

Maak nu deel uit van Too Good To Go