Persruimte

Een overzicht van persberichten, nuttige informatie en persvermeldingen

Too Good To Go België

Persvermeldingen

Een overzicht van persvermeldingen

Nieuwjaarsbrief voedingspionier Jonas Mallisse: 'Laten we in 2020 wat meer durven durven'
één maand geleden
Met de app Too Good To Go slaagde Jonas Mallisse er in 2019 in om meer dan een miljoen maaltijden van de verspilling te redden en hij is optimistisch voor het volgende jaar. 'De geschiedenis heeft ons aangetoond dat we met genoeg doorzettingsvermogen, lef en verbeelding veel kunnen bereiken.'
“Onze voedselverspilling is soms schokkend”
één maand geleden
Elke seconde wordt er wereldwijd 50 ton voedsel weggegooid. Een cijfer om van te duizelen, maar de West-Vlaamse ondernemer Jonas Mallisse probeert er op zijn manier iets aan te doen: met de app Too Good To Go redt hij voedsel van de vuilnisbak en biedt het aan voor een derde van de prijs.
Dag van de kortste file: hoe doe je dat?
4 maanden geleden
Het is de dag van de kortste file. Mobiliteitsorganisaties halen alles uit de kast om zo veel mogelijk auto's van de baan te houden. Zo zetten ze een hele dag bijzondere acties in de kijker zoals een kantoorbus en gratis ontbijtjes voor moedige fietsers.
Wij redden elke dag 5000 à 6000 maaltijden uit de vuilnisbak
4 maanden geleden
Het afgelopen anderhalf jaar heeft de app 'Too good to go' een miljoen maaltijden uit de vuilnisbak gered. Waste Warrior Jonas Malisse kwam dat vieren in 'Byloo'.
1 miljoen maaltijden gered van vuilnisbak dankzij app
4 maanden geleden
De app ‘Too Good To Go’ is er in anderhalf jaar tijd in geslaagd 1 miljoen maaltijden te redden van de vuilnisbak in België. Het concept, dat op 1 maart vorig jaar gelanceerd werd, slaat duidelijk aan.
Too Good To Go op weg naar een miljoen geredde maaltijden
4 maanden geleden
Too Good To Go, de organisatie die de burger actief mee inzet in de strijd tegen voedselverspilling, kan de kaap van een miljoen geredde...
Miljoen minder maaltijden verspild op anderhalf jaar tijd
4 maanden geleden
Too Good To Go, de organisatie die de burger actief mee inzet in de strijd tegen voedselverspilling, heeft de kaap van 1 miljoen geredde maaltijden in België gisteren bereikt. Voedselverspilling is wereldwijd verantwoordelijk voor 8 procent van de CO2-uitstoot.
Resterende maaltijden van PXL nu verkrijgbaar via Too Good To Go
5 maanden geleden
Vanaf donderdag kunnen we de onverkochte maaltijden van de drie PXL-restaurants in Hasselt en Diepenbeek bestellen via de Too Good To Go-app. PXL Catering en Too Good To Go slaan de handen in elkaar en schakelen zo alweer een versnelling hoger in de strijd tegen voedselverspilling.
Too Good To Go
6 maanden geleden
Jonas Malisse, oprichter van de Belgische tak van Too Good To Go. Wonnen o.a. de Food Waste Awards, vielen in de prijzen op de Belgische Energie- en Milieuprijzen…
Jonas Mallisse over 'Het klein verzet' van Tine Hens
6 maanden geleden
Voor Jonas Mallisse, de oprichter van Too Good To Go, is ‘Het klein verzet’ een must read omdat de bundel reisverhalen meteen ook een inspirerende aanzet is om anders naar de economie te kijken. ‘Eten brengt mensen samen en zet dingen in gang.’