Persruimte

Een overzicht van persberichten, nuttige informatie en persvermeldingen

Too Good To Go België

Persvermeldingen

Een overzicht van persvermeldingen

Resterende maaltijden van PXL nu verkrijgbaar via Too Good To Go
4 dagen geleden
Vanaf donderdag kunnen we de onverkochte maaltijden van de drie PXL-restaurants in Hasselt en Diepenbeek bestellen via de Too Good To Go-app. PXL Catering en Too Good To Go slaan de handen in elkaar en schakelen zo alweer een versnelling hoger in de strijd tegen voedselverspilling.
Too Good To Go
één maand geleden
Jonas Malisse, oprichter van de Belgische tak van Too Good To Go. Wonnen o.a. de Food Waste Awards, vielen in de prijzen op de Belgische Energie- en Milieuprijzen…
Jonas Mallisse over 'Het klein verzet' van Tine Hens
één maand geleden
Voor Jonas Mallisse, de oprichter van Too Good To Go, is ‘Het klein verzet’ een must read omdat de bundel reisverhalen meteen ook een inspirerende aanzet is om anders naar de economie te kijken. ‘Eten brengt mensen samen en zet dingen in gang.’
In Aalst gaat het zomerseizoen van start met meer dan 11.000 geredde maaltijden
2 maanden geleden
De zomer brengt de belofte van festivals, zon en genieten met zich mee. Maar het is ook een ideale gelegenheid om terug te blikken op wat reeds bereikt is. Voor Too Good To Go vertaalt zich dit in cijfers, die niet het minst zijn in Aalst. Waar ze erin zijn geslaagd om met 2.000 actieve 'Waste Warriors' en meer dan 50 geëngageerde partners meer dan 11.000 maaltijden te redden. Voor de gehele provincie Oost-Vlaanderen staat de teller ondertussen op maar liefst 110.000.
HET ANKER IS MECHELSE FAVORIET BIJ APP TEGEN VOEDSELVERSPILLING
2 maanden geleden
MECHELEN – Too Good To Go haalt mooie cijfers in Mechelen. De 2.000 gebruikers van de app die voedselverspilling wil tegengaan, hebben samen 10.000 maaltijden gered. Het Anker is daarbij de absolute favoriet, al zijn Carrefour Market en Bakkerij 2800 ook populair.
Essen springt mee op kar van app tegen voedselverspilling: “Je betaalt tot 70% minder”
3 maanden geleden
Dagelijks wordt heel wat eten weggegooid. Dat is niet alleen zonde van het verspilde voedsel, maar ook slecht nieuws voor onze planeet. Via de app ‘Too Good To Go’ springt de gemeente Essen mee op de kar om voedselverspilling tegen te gaan.
MATCH EN SMATCH SUPERMARKTEN VERVOEGEN TO GOOD TO GO
3 maanden geleden
GENT – Vanaf vandaag vervoegen alle Match & Smatch supermarkten in België de Too Good To Go app. Het aanbod wordt hierdoor gevoelig uitgebreid. Een grote stap vooruit voor het Gentse Too Good To Go en zijn nieuwe partners in de strijd tegen voedselverspilling.
Gentse voedselverliesapp pakt weer duurzaamheidsprijs
3 maanden geleden
De Gentse app ‘Too Good To Go’, waarop supermarkten en lokale handelaars hun dagelijkse overschotten voor een prikje te koop kunnen aanbieden, is opnieuw in de prijzen gevallen. Twee maanden geleden won het platform al de Food Waste Awards. Vorige week kreeg het opnieuw een onderscheiding bij de Belgische Energie- en Milieuprijzen. Het won in de categorie ‘duurzame voeding’. De speciale juryprijs ging naar de ‘Abattoir Ferm’, een stadsboerderij bovenop het dak van de nieuwe voedselhal op de slachthuissite in Anderlecht.
MEI PLASTICVRIJ: deze apps helpen je om plasticvrij te leven
4 maanden geleden
Blijf met deze apps ook na 'Mei Plasticvrij' je steentje bijdragen!
Hoe wil de politiek voedselverspilling aanpakken?
4 maanden geleden
Enkele weken voor de verkiezingen kennen we de standpunten van verschillende partijen over onderwijs, armoede of klimaat. Maar is er ook aandacht voor voedselverspilling?