Herwaardeer je onverkochte producten, strijd mee tegen voedselverspilling en zet zo meer in op duurzaamheid

Strijd mee met onze 3.376 lokale handelaars in België

Download onze app

Vind iets lekker

Haal het op

In de volledige productie- en consumptieketen raakt eten verloren en verspild. Dat is niet alleen jammer voor het eindproduct maar ook voor de nodige grondstoffen. Al het water, de nodige landbouwgrond, arbeid en het vervoer dat nodig is om dat eten te produceren brengt ook schadelijke gevolgen met zich mee. Zo is verspilling verantwoordelijk voor 8% van de wereldwijde CO2e-uitstoot. En dat is zonde en slecht nieuws voor onze aarde.

1/3de van al het eten wordt verspild

Too Good To Go werkt met verrassingspakketten. Hoezo een verrassing? Het eten dat je redt bij Too Good To Go bestaat uit alle heerlijke en nog perfect eetbare producten die winkels en restaurants weggooien na sluitingstijd.

We werken samen met bakkerijen, restaurants, hotels en supermarkten die elke dag verse producten in de toonbank leggen of die minder verkocht hebben dan eerst gedacht. Hierdoor weet je nooit exact wat je meekrijgt tot je effectief op de locatie bent. Een verrassing, elke keer opnieuw!

Wij dromen van een wereld zonder verspilling die we samen met jou willen realiseren.

Kleine acties kunnen veel teweeg brengen. Registreer vandaag nog en red meteen een portie bij Too Good To Go. Zo maak je meteen het verschil!

Word een voedselheld!

Red een maaltijd, maak het verschil! Makkelijk & gratis.

App Store Google Play

Word een partner!

Stop meteen met het verspillen van jouw (heerlijke) eten en verdien een mooie extra!