Carrefour en Too Good To Go, samen tegen voedselverspilling!

a year ago

Je vond reeds heel wat Carrefour filialen terug bij Too Good To Go, maar vandaag verwelkomen we alle geïntegreerde Hypermarkets Carrefour & Carrefour markets in de strijd tegen voedselverspilling! Ja hoor, allemaal!

Maar liefst 84 winkels in België zijn vandaag terug te vinden in onze app. Red vers, lekker, smakelijk en knapperig eten van de vuilnisbak. Open Too Good To Go en maak het verschil!

Carrefour en Too Good To Go, samen tegen voedselverspilling!

Carrefour vindt dat eten kostbaar is en niet mag worden verspild. Daarom engageren ze zich met hun ""Act For Food""-programma om grootschalige maatregelen te nemen ten gunste van een gezond, smaakvol, gevarieerd en duurzaam dieet. Met producten die voor iedereen toegankelijk zijn en de planeet respecteren.

"De ontmoeting met Too Good To Go bood ons een geweldige kans om de hoeveelheid aan onverkochte producten te verminderen en tegelijkertijd ons maatschappelijk engagement van systematische donaties aan liefdadigheidsorganisaties via de Grant Exchange te behouden. Het merendeel van onze winkels was meteen aangetrokken door het concept en wilde dan ook snel van start gaan. Dit enthousiasme moedigde ons aan om Too Good To Go ook beschikbaar te maken in al onze geïntegreerde Hypermarkets Carrefour en Carrefour markets." Pascal Léglise, directeur maatschappelijk verantwoord ondernemen & duurzame ontwikkeling.

Een enthousiasme dat we delen bij Too Good To Go. We zijn dan ook enorm trots om samen met Carrefour te mogen samenwerken in onze strijd tegen voedselverspilling!

Wat valt er dan allemaal te redden?

Zoals jullie weten werkt Too Good To Go met verrassingspakketten. Het eten dat je redt bij Too Good To Go bestaat uit alle heerlijke en nog perfect eetbare producten die winkels en restaurants weggooien na sluitingstijd. Zo ook bij Carrefour : Verwacht je aan fruit, groenten, verse en heerlijke producten… alles is mogelijk!

"We hopen dat onze klanten het verrassingspakket appreciëren en als tevreden klant terugkomen" Pascale Léglise


Kenny Defrijn
Food Waste Warrior

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play