Over Too Good To Go

Ieder jaar wordt wereldwijd een derde van al het geproduceerde voedsel weggegooid. Dat is zonde! Bij Too Good To Go willen we een einde te maken aan voedselverspilling. Help je mee?

Ons verhaal

De Too Good To Go-app is in januari 2016 gelanceerd. Tijdens het eerste jaar bleek Too Good To Go een van de meest beloftevolle startups. Al snel hadden we meer dan 3.000 partners, 1 miljoen downloads en 500.000 maaltijden gered. Deze aantallen blijven dagelijks groeien en alleen al in 2017 hebben de Too Good To Go-gebruikers meer dan 2 miljoen maaltijden gered. Momenteel is Too Good to Go actief in 9 Europese landen.

We strijden tegen voedselverspilling door restaurants en winkels te helpen hun overtollige voedsel te verkopen in plaats van weg te gooien. Onze missie om wereldwijd voedselverspilling te verminderen en onze visie om een ​​wereld te creëren waarin geproduceerd eten ook op een bord belandt gaan hand in hand. Ieder jaar wordt een derde van het geproduceerde voedsel verspild. Dat is zonde, dus pakken we de voedselverspilling aan!