Word deel van de voedselrevolutie!

Strijd met Too Good To Go en lokale handelaren in jouw buurt tegen voedselverspilling! Voedsel hoort op een bord, niet in de vuilnisbak.

App StoreGoogle Play

Hoe werkt Too Good To Go?

Chevron right icon

Download

Download onze gratis app op je smartphone of tablet.

Chevron down icon
Chevron right icon

Zoek

Bekijk het aanbod van handelaren in jouw buurt en bestel via de app waar je zin in hebt.

Chevron down icon

Geniet!

Geniet van je eten met een goed geweten. Jij helpt ons om voedselverspilling tegen te gaan, fantastisch!

Vragen?

Too Good To Go is een app waarmee je (overtollig) eten kunt kopen van restaurants, bakkerijen, supermarkten, ... tegen een gereduceerde prijs. Je bestelt en betaalt via de app en haalt het eten op in de winkel.

De app is volledig gratis te downloaden. De maaltijden zijn minstens 50% goedkoper dan de normale prijs en betalen doe je heel eenvoudig via de app.

In de app vind je heel wat verschillende soorten locaties, je kunt daarom altijd wel iets lekkers vinden. Geniet van broodjes tot pizza en van salades tot cupcakes, jij kiest!

Download de Too Good To Go-app en maak een account aan. Wanneer je bent ingelogd, zie je automatisch de locatie die het dichtst bij je is. Kies waar je zin in hebt en betaal direct in de app. Ga op het aangegeven tijdstip naar de locatie en laat je bestelbonnetje zien aan de medewerker. Eet smakelijk en laat ons weten wat je ervan vond !

Sorry we zijn nog niet actief bij jou in de buurt! We voegen voortdurend nieuwe winkels toe en zoeken altijd naar nieuwe partners. Als je aanbevelingen hebt, kan je gerust een mailtje sturen naar [email protected]

Wat is Too Good To Go?

Missie

Onze missie is voorkomen dat goed eten in de vuilnisbak terechtkomt. Ieder jaar gooien we 1/3 van al het geproduceerde eten weg... absurd! Bij Too Good To Go willen we voedselverspilling wereldwijd verminderen. We bestrijden voedselverspilling door winkels, bakkerijen, restaurants en traiteurs te helpen met het aanbieden van hun overtollige voedsel via onze app.

VISIE

Bij Too Good To Go dromen we van een wereld waarin het geproduceerde voedsel gelijk is aan het geconsumeerde voedsel. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de klanten en ondernemers. Het milieu wordt aanzienlijk minder belast door de verminderde CO2-uitstoot, klanten krijgen een heerlijke maaltijd voor een sterk verlaagde prijs én ondernemers verdienen extra aan wat voorheen verspild werd. We willen voedselverspilling verminderen, doe je mee?