De Movement tegen voedselverspilling

1/3de van al het eten wordt verspild

"De strijd tegen voedselverspilling is een van de belangrijkste acties die we kunnen ondernemen om de opwarming van de aarde een halt toe te roepen."

- CHAD FRISCHMANN, KLIMAATEXPERT

Onze ambitie

Onze missie is om iedereen te inspireren en in staat te stellen actie te ondernemen tegen voedselverspilling. Om van onze missie een realiteit te maken moeten we daad bij het woord voegen. Daarom hebben we onszelf dit nieuw doel gesteld: Om op elke mogelijke manier bij te dragen bij het bouwen van een wereldwijde movement tegen voedselverspilling.

Alleen door onze krachten te bundelen en samen te strijden tegen voedselverspilling zullen we erin slagen om een blijvende positieve verandering teweeg te brengen. Daarom besloten werken wij binnen 4 pijlers, met concrete doelstellingen tegen 2020: gezinnen, bedrijven, scholen en politiek.

Ontdek meer…

Al onze kennis, beschikbare data en informatie hebben we verzameld op 1 plek : Onze kennisdatabank. Alles komt van geverifieerde bronnen en je vindt hier alles wat je nodig hebt om jezelf volledig te informeren over voedselverspilling. Mis je toch nog iets? Laat het ons weten!

Kennisdatabank

Alles wat je moet weten, verzameld op één plek

Ontdek onze kennishub

Neem contact met ons op indien je vragen of suggesties hebt

Contacteer ons