Algemeen

Antwoorden op vragen over gebruik, voordelen, problemen met de app en hoe je ervoor kan zorgen dat er meer locaties bij jou in de buurt komen.

Wat is Too Good To Go?

Too Good To Go is een app waarmee je (overtollig) eten kunt kopen van restaurants, bakkerijen, supermarkten,... tegen een verminderde prijs. Je bestelt en betaalt via de app en haalt het eten op in de gekozen winkel. - Je ontdekt waar je een portie kan ophalen bij jou in de buurt door locatiebepaling van je smartphone. - Je koopt en geniet van onverkochte producten tegen een lagere prijs."

Hoe maak ik gebruik van Too Good To Go?

Download onze gratis Too Good To Go-app op je smartphone. Dit kan via de App Store (Apple) of via de Google Play Store (Android).

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Too Good To Go?

De app is volledig gratis. Je betaalt enkel voor de maaltijden die je redt! We verwachten wel dat je tijdig aanwezig bent op de ophaallocatie.

Kan ik Too Good To Go ook gebruiken zonder smartphone?

Het is op dit moment niet mogelijk om Too Good To Go zonder smartphone of tablet te gebruiken. Tip : Misschien kan je het toestel van vrienden of familie lenen?

Hoe sluiten handelaars in mijn buurt zich aan bij Too Good To Go?

Geïnteresseerde handelaar kunnen zich zeer makkelijk registreren via volgende link : https://toogoodtogo.be/nl-be/business . We nemen zo snel mogelijk contact met hen op.

Wat is mijn ecologische impact als ik een maaltijd red met Too Good To Go?

Een derde van al het eten dat wereldwijd wordt geproduceerd, belandt in de vuilnisbak. Dit komt neer op 1,3 miljard ton. De impact van de voedselindustrie op het klimaat heeft het equivalent van de uitstoot van 1 miljard auto’s per jaar. Too Good To Go biedt je een eenvoudige oplossing om voedselverspilling tegen te gaan.

De app blijkt niet te werken : netwerkproblemen, geen restaurants beschikbaar, geen mogelijkheid tot betaling, etc…

Meestal is het voldoende om de app even van je telefoon te verwijderen en opnieuw te installeren. Soms helpt het updaten van je telefoon ook. Wanneer dit niet helpt, neem gerust contact met ons op via [email protected]