Sinds de lancering van Too Good To Go in maart 2018 hebben we samen met meer dan 20.000 Food Waste Warriors & meer dan 1000 lokale partners maar liefst 100.000 maaltijden gered in België.
Kenny Defrijn
Vanaf nu kan je maaltijden bestellen via Too Good To Go om de volgende dag op te halen en uiteraard te redden. Dat betekent dat je veel meer tijd hebt om je bestelling te plaatsen, je dag in te plannen en ons te helpen nog meer maaltijden van de vuilnisbak te redden. Fantastisch toch?
Kenny Defrijn
Op 16 oktober is het world food day, dit jaar aangekleed met de hashtag #zerohunger. Deze actie hoopt het bewustzijn rond hongersnood aan te scherpen zodat ze tegen 2030 uit de wereld is verholpen. Daarvoor steunt de actie op vier grote pilaren: geen voedselverspilling, meer produceren met minder, een gezonder en duurzamer dieet en voorstander zijn van de actie #zerohunger. Hopelijk kunnen zowel jullie als wij ons steentje bijdragen.
Kenny Defrijn
De herfst is weer in het land en langzaamaan worden T-shirts vervangen door dikke truien en duikt de occasionele sjaal op. Net zoals we onze kleren vervangen, zo verandert ook de natuur van outfit. De laatste aardbeien worden verkocht en pompoenen schieten weer uit de grond. De herfst zal ons dus weer tal van herfstspecialiteiten bieden zoals andijvie, spitskool en schorseneren. Maar waarom nu seizoensgroenten eten en kopen?
Kenny Defrijn
Te gebruiken tot, ten minste houdbaar tot, niet gebruiken na, … Zie jij door het bos de bomen nog? De variatie aan termen kan wel eens tot verwarring leiden. Met als resultaat dat heel wat producten nodeloos in de vuilnisbak belanden. Die producten zijn meer dan eens Too Good To Go!
Kenny Defrijn
Het moet je zijn opgevallen. We hebben iets belangrijks veranderd bij Too Good To Go. Een verandering die ons, als Too Good To Go-team, en de community waar jij deel van uitmaakt nauw aan het hart ligt. Vanaf vandaag hebben we namelijk een nieuw logo!
Kenny Defrijn

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App StoreGoogle Play