Op 21 februari opende Too Good To Go samen met Foodies Arena een pop-up locatie in Gent! Foodies Arena is hét centrum voor (startende) projecten in voeding en gezondheid. Logisch dus dat we voor deze locatie kozen. Je vindt er de overheerlijke producten van D-Drinks, Kjure & Adya Bio.
Kenny Defrijn
Uhoda beheert een netwerk van tankstations met buurtwinkels over heel België. Tanken en boodschappen doen is dus zo gebeurd. Vandaag strijden ze samen met Too Good To Go tegen voedselverspilling in de provincies Limburg & Luik. Ben je dus onderweg naar je werk, familie of terug richting huis dan heb je geen enkel excuus meer om geen maaltijd te redden. Je vindt een overzicht in onze blog van alle deelnemende buurtwinkels.
Kenny Defrijn
We maakten het leven van onze food waste warriors net iets makkelijker en integreerden de Bancontact app als betaalmogelijkheid. Een maaltijd redden was nog nooit zo simpel.
Kenny Defrijn
Bellen naar een klantendienst is meestal geen pretje. Lange wachttijden of doorverbonden worden van de ene medewerker naar de andere alvorens je geholpen wordt… Wij doen het anders!
Kenny Defrijn
Wanneer we onze vrienden en familie ontvangen tijdens oudejaarsavond laten we niets aan het toeval over! We halen alles uit de kast om een fantastisch diner op tafel te toveren. Maar elk jaar opnieuw worden we geconfronteerd met de vraag : “Wat doen we met de restjes?”. Too good To Go verzamelde enkele slimme ideeën om hier creatief mee aan de slag te gaan.
Kenny Defrijn
In samenwerking met onze partner BE O Versmarkt, een vaste waarde in het Gentse, maar vanaf januari 2019 ook een vaste waarde in Antwerpen, presenteert Too Good To Go jullie elk seizoen enkele tips om seizoensgebonden groenten & fruit te kopen en te gebruiken.
Kenny Defrijn
Sinds de lancering van Too Good To Go in maart 2018 hebben we samen met meer dan 20.000 Food Waste Warriors & meer dan 1000 lokale partners maar liefst 100.000 maaltijden gered in België.
Kenny Defrijn
Vanaf nu kan je maaltijden bestellen via Too Good To Go om de volgende dag op te halen en uiteraard te redden. Dat betekent dat je veel meer tijd hebt om je bestelling te plaatsen, je dag in te plannen en ons te helpen nog meer maaltijden van de vuilnisbak te redden. Fantastisch toch?
Kenny Defrijn
Op 16 oktober is het world food day, dit jaar aangekleed met de hashtag #zerohunger. Deze actie hoopt het bewustzijn rond hongersnood aan te scherpen zodat ze tegen 2030 uit de wereld is verholpen. Daarvoor steunt de actie op vier grote pilaren: geen voedselverspilling, meer produceren met minder, een gezonder en duurzamer dieet en voorstander zijn van de actie #zerohunger. Hopelijk kunnen zowel jullie als wij ons steentje bijdragen.
Kenny Defrijn
De herfst is weer in het land en langzaamaan worden T-shirts vervangen door dikke truien en duikt de occasionele sjaal op. Net zoals we onze kleren vervangen, zo verandert ook de natuur van outfit. De laatste aardbeien worden verkocht en pompoenen schieten weer uit de grond. De herfst zal ons dus weer tal van herfstspecialiteiten bieden zoals andijvie, spitskool en schorseneren. Maar waarom nu seizoensgroenten eten en kopen?
Kenny Defrijn
Te gebruiken tot, ten minste houdbaar tot, niet gebruiken na, … Zie jij door het bos de bomen nog? De variatie aan termen kan wel eens tot verwarring leiden. Met als resultaat dat heel wat producten nodeloos in de vuilnisbak belanden. Die producten zijn meer dan eens Too Good To Go!
Kenny Defrijn
Het moet je zijn opgevallen. We hebben iets belangrijks veranderd bij Too Good To Go. Een verandering die ons, als Too Good To Go-team, en de community waar jij deel van uitmaakt nauw aan het hart ligt. Vanaf vandaag hebben we namelijk een nieuw logo!
Kenny Defrijn

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App StoreGoogle Play