Wij zijn een B-corp organisatie!

6 months ago

Wat is een B-corporation, en hoezo maken wij daar ineens deel van uit? En waarom is dat zo cool en interessant? We leggen het even uit ...

Wat houdt dit in voor Too Good To Go?

Met dit certificaat krijgen wij de bevestiging dat we aan de strengste normen voldoen, zowel op sociaal vlak als op milieuvlak. Daarenboven proberen B-corp gecertificeerde organisaties hun identiteit zo transparant mogelijk uit te dragen, en mens en milieu vóór winstbejag te plaatsen. Het is dan ook echt een hele eer dat wij dit label mogen dragen! 

Wat betekent dit certificaat?

B Lab Europe is een non-profit organisatie die in 2014 werd opgericht om een groeiende gemeenschap van Europese bedrijven te ondersteunen in het uitdragen van hun sociale missie. B Lab evalueert de prestaties van bedrijven op zowel sociaal -en milieuvlak en zorgt ervoor dat ze aan hun strenge normen voldoen. B Corp verbindt een wereldwijd netwerk van sociaal- en milieuverantwoorde bedrijven en bevordert een positieve, actiegerichte verandering in het bedrijfsleven. Wij zijn ongelooflijk trots dat we hier deel van uitmaken!

Meer weten? Bezoek hun website.


Sam Ampoorter
Community Marketing Specialist

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play