Waste Warrior Vicky

9 months ago

Vicky is 38, huisvrouw, en houdt van fotografie. Daarnaast is ze graag onder de mensen en gebruikt ze Too Good To Go sinds dit jaar regelmatig! Wij stelden haar enkele vraagjes.

Hoe voelt het om een echte Waste Warrior te zijn? 

"Heel goed", lacht ze. "Ik gebruik de app sinds dit jaar nog maar, maar ik ben instant fan geworden. Het is fantastisch om te weten dat je iets goed doet voor de planeet, en dat er zo veel zaken ook aan willen meedoen. Het is een super initiatief."

Wat is jouw favoriete handelaar? 

Daar moet Vicky even over nadenken. "Ik heb niet één favoriete Too Good To Go handelaar", zegt ze, "maar ik ga wel heel graag naar bakkers. Je krijgt altijd heel veel, maar dan is het net leuk dat je kan delen met familie, vrienden, buren, ... Ik wil zeker nog andere zaken uitproberen!" Dat kan inderdaad wel kloppen, bakkers hebben altijd heel veel op overschot! Denk aan pistolets en koffiekoeken, maar evenzeer aan taartjes en pralines!

Zou je Too Good To Go aanraden aan andere mensen? 

"Jazeker!" zegt Vicky. "Ik vind het nogmaals een top initiatief, en het is ook een goed alternatief voor mensen die moeten besparen en toch nog lekker en voedzaam willen eten. Niet alleen red je de planeet, maar je bent ook enorm toegankelijk voor zij die het het hardst nodig hebben."

Wat is jouw persoonlijke duurzaamheidstip? 

"Als huisvrouw ben ik bewust bezig met hoe zo weinig mogelijk te verspillen in mijn huis. Dat gaat verder dan alleen voedsel, denk maar aan plastiek en zo verder. Probeer altijd zo veel mogelijk restjes te herwerken in andere gerechten, en koop gewoon altijd wat je nodig hebt. Op die manier kan er ook minder verloren gaan."


Bedankt voor het interview, Vicky!

Wil je zelf aan de slag met Too Good To Go? Klik hier!

Sam Ampoorter
Community Marketing Specialist

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play