Voor alle koffieliefhebbers!

Coffee-lovers onder ons: wij hebben goed nieuws! Je kan van je zwarte goud nog langer genieten dankzij onze tips. En op een volledige andere manier. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Wallen? Geen probleem.

We beginnen bij onze ochtendroutine: koffie zetten. Terwijl je jouw tas koffie uitschenkt, kan je al beginnen aan de rest van je nieuwste favoriete ritueel. Meng het gebruikte koffiepoeder met een beetje water en smeer het mengsel goed dik onder je ogen. Voorzichtig, want je huid is daar dunner dan bijvoorbeeld op je wangen. Laat een kwartiertje intrekken (terwijl je lustig van je koffie slurpt) en gebruik dan wat lauw water om het papje van je gezicht te wassen. Fris in no time!

Scrubben maar!

Laat je niets wijsmaken door de grote cosmeticabedrijven: je hebt alles wat je nodig hebt gewoon in huis om een perfecte bodyscrub te maken. Meng de overgebleven gemalen koffiebonen met olijfolie, en breng aan op je huid. Laat ook hier het mengsel even intrekken. Je zal niet meteen resultaat zien, maar koffie heeft een hele goede werking op de benen! Als je dit consequent doet, zie je na een aantal weken een stevigere huid. Joepie!

Voor een gezichtsscrub pakken we het iets delicater aan. Meng de koffiepasta met honing en olijfolie, en masseer er je gezicht mee in. Weg dode huidcellen, hallo fris gezicht! Je wallen zijn opgelost, nu de rest nog ;-)

Shampoo?!

De laatste stap in je ochtendritueel: haren wassen! Was je haar op de gebruikelijke manier met shampoo, en spoel uit. Nadien doe je wat koffiepasta in je haar, en masseer goed door. Het koffiegruis stimuleert de hoofdhuid en de haarzakjes waardoor je haar sneller groeit, feller glanst en schoner aanvoelt! Kan geen kwaad om eens te proberen, toch?

Heb jij nog speciale tips?

Sam Ampoorter
Community Marketing Specialist

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play