Vandaag een maaltijd redden die je morgen kan ophalen?

2 years ago

Via een nieuwe functie die we vandaag aan jullie voorstellen maken we het mogelijk !

Vanaf nu kan je maaltijden bestellen via Too Good To Go om de volgende dag op te halen en uiteraard te redden. Dat betekent dat je veel meer tijd hebt om je bestelling te plaatsen, je dag in te plannen en ons te helpen nog meer maaltijden van de vuilnisbak te redden. Fantastisch toch?

Zodra de ophaaltijd van een winkel vandaag ten einde loopt is het mogelijk om een portie te bestellen voor de volgende dag. Voor je naar bed gaat nog even een maaltijd redden? Zo gefikst!

Je vraagt jezelf misschien af : “Is dit eten dat anders echt weggegooid wordt?”. Ja hoor! Onze partners houden hun voorraden nauwgezet in het oog, zo kunnen ze een ruwe inschatting maken van de dagelijkse verspilling, zelfs voor de volgende dag.

Maar zoals steeds geldt, als een partner een onverwachts drukke dag heeft gehad en er geen verspilling is, laten we je dat steeds zo vroeg mogelijk op voorhand weten. Loopt het toch eens mis, dan staat onze klantendienst voor je klaar : [email protected] / 09/320.00.19

Per ongeluk een maaltijd besteld voor de volgende dag? Geen paniek! Ga naar de bestelbon in je app en klik op annuleren. Let er wel op dat je je annulatie ten minste 3 uur voor de ophaaltijd uitvoert, zoniet is annuleren niet meer mogelijk. Zo stellen we je bestelling weer ter beschikking aan onze community.

Bedankt om deel uit te maken van onze voedselrevolutie!

Het Too Good To Go Team.

FAQ’s

Wacht eens even. Dit is toch geen voedselverspilling?

Ja hoor! Onze partners zijn getraind in het in de gaten houden van hun voorraden. Zo weten ze op voorhand hoeveel verspilling ze op dagelijkse basis genereren. Het geeft jullie de kans om je heldendaad een dag op voorhand te plannen en samen meer eten te redden van de vuilnisbak.

Ik heb per ongeluk een bestelling voor morgen geplaatst, wat nu?

Geen paniek! Ga naar de bestelbon in je app en klik op annuleren. Let er wel op dat je je annulatie ten minste 3 uur voor de ophaaltijd uitvoert, zoniet is annuleren niet meer mogelijk. Zo stellen we je bestelling weer ter beschikking aan onze community en betalen we je uiteraard terug.

Kenny Defrijn
Food Waste Warrior

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play