Too Good To Go klaar voor de toekomst

2 years ago

Het moet je zijn opgevallen. We hebben iets belangrijks veranderd bij Too Good To Go. Een verandering die ons, als Too Good To Go-team, en de community waar jij deel van uitmaakt nauw aan het hart ligt. Vanaf vandaag hebben we namelijk een nieuw logo!


De komende dagen wisselen we het oude logo in voor het nieuwe. Eerst op alle iOS-apparaten en binnen een paar weken kunnen ook onze Android-gebruikers genieten van onze nieuwe look. Geen paniek, de manier waarop je de app gebruikt blijft dezelfde.

Een grote “kleine stap”

Het oude logo, in gebruik sinds de lancering van Too Good To Go in Denemarken in 2016, vertegenwoordigd onze gezamenlijke missie om voedselverspilling tegen te gaan. Vanaf het begin is ons logo het beeld geweest van onze community en een tastbare representatie van een mooie missie.

 

Ondertussen is onze kleine community uitgegroeid tot één van wereldwijde proporties met miljoenen leden, die zich allemaal inzetten in de strijd tegen voedselverspilling. We realiseerden ons dan ook dat ons oude logo niet meer volledig representatief was voor het proces van verandering of de rooskleurige toekomst waar we met Too Good To Go voor vechten.

 

Dus, hebben we een nieuw logo!

Drie essentiële elementen

Ons nieuwe logo komt van de hand van onze in-house ontwerper Carl-Emil: : “Mijn doel was om iets te maken dat niet alleen ons merk vertegenwoordigt, maar dat ook weergeeft wat Too Good To Go betekent voor de leden van onze community.” Hij vervolgt: "Ik wilde het beste van het oude logo gebruiken en omzetten naar iets dat frisser en flexibeler is én beter bij deze tijd past. Daarom heb ik me gefocust op drie hoofdelementen."


  • "Het blad staat voor onze toewijding aan onze planeet. Duurzaamheid staat centraal binnen het Too Good To Go-concept”
  • “Het hart symboliseert de liefde en de ongelooflijke toewijding van onze community. Je kunt de strijd tegen voedselverspilling niet winnen zonder de liefde voor het eten en de mensen die ermee werken te erkennen”
  • “En drie is ons magische nummer! Alles wat we doen, heeft deze drievoudige component: onze gebruikers - onze partners - wijzelf, het win-win-win-concept. En onze belofte: inspire-empower-change "

Wat vind je ervan?

De leden van de Too Good To Go-community betekenen alles voor ons, we zijn dus een beetje nerveus voor je reactie. Wij zijn er alvast helemaal gek op. Jij ook?


Geniet van je dag,

Het Too Good To Go-Team.

Kenny Defrijn
Food Waste Warrior

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play