Too Good To Go en Foodies Arena : match made in Foodies heaven

a year ago

Op 21 februari opende Too Good To Go samen met Foodies Arena een pop-up locatie in Gent! Foodies Arena is hét centrum voor (startende) projecten in voeding en gezondheid. Logisch dus dat we voor deze locatie kozen. Je vindt er de overheerlijke producten van D-Drinks, Kjure & Adya Bio.

Wat biedt Too Good To Go aan?

In Foodies Arena vind je dankzij Too Good To Go een overheerlijk aanbod van producten die ofwel de ten minste houdbaarheidsdatum naderen en dus commercieel niet meer verkocht kunnen worden of die de dag zelf geconsumeerd moeten worden.

D-Drinks

D-Drinks zorgt voor gezonde drankjes en snacks voor zij die op zoek zijn naar gezonde alternatieven en daarbij een originele lifestyle nastreven. Via Too Good To Go ontdek je verschillende smaken van de populaire firefly en Charlie's drankjes. Santé!

Kjure 

Puur, gezond en lekker! Dat is waar Kjure voor staat. Ongeveer 3 keer per week kan je heerlijke kant-en-klaar gemaakte maaltijden redden die weliswaar dezelfde dag moet worden opgegeten. De gezondste maaltijd red je dus hier : Glutenvrij, lactosevrij, zonder geraffineerde suikers of bewaarmiddelen. Smakelijk!

Adya Bio

Adya Bio omarmt biodiversiteit en werkt samen met landbouwers die dat ook doen. De pure en gezonde producten worden gevriesdroogd tot bij jouw gebracht. Ideaal om je ontbijt wat meer pit te geven. Via Too Good To Go red je papaya, ananas of cocos.

Waarvoor kan jij bij Foodies Arena terecht?

Bij Foodies Arena kunnen projecten rond voeding en gezondheid samen groeien. Door kennis te delen, te voorzien in accommodatie en gelijkgestemden met elkaar in contact te brengen, creëert Foodies Arena het juiste klimaat waarin iedereen de slaagkans van zijn ideeën kan verhogen. Jij en jouw project, in ongeacht welke fase kunnen hier terecht.

Broed jij op een goed idee dat te maken heeft met voeding en gezondheid? Dan is Foodies Arena binnenkort misschien wel je uitvalsbasis. Hieronder lees je een greep uit hun aabod, maar bezoek zeker ook even de Foodies Arena website

Persoonlijke begeleiding en coaching

Leer van succesvolle ondernemers en hun persoonlijke verhalen. Volg een individuele workshop bij een van de coaches of kies voor een interventie in groep.

Kenniscentrum en incubator

Op de hoogte blijven van nieuwigheden in voeding en gezondheid. Samen groeien en bouwen aan het succes van anderen, ook dat is Foodies Arena.

Actieve sharing community

Deel ervaringen met andere ondernemers en ga in dialoog via het online platform. Nodig elkaar ook eens uit voor een gesprek in een van de meeting rooms.

Atypisch kantoor voor de healthy active lifestyle

Wissel comfortabel tussen zittend, rechtopstaand of lopend werken. Of hou eens een wandelmeeting met klanten, gegarandeerd succes!"


Ontdek de verschillende formules

Kenny Defrijn
Food Waste Warrior

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play