Onze tips voor een leukere Blue Monday!

8 months ago

Blue Monday, het is typisch de meest depressieve dag van het jaar. Gelukkig hebben wij een arsenaal aan feel good-stuff zodat je er morgen weer helemaal tegenaan kan. 

Blue Monday?

Het concept bestaat al sinds 2005 en werd bedacht door de Britse psycholoog Cliff Arnall. Die bedacht een "wetenschappelijke formule" waaruit zou blijken dat de maandag in de laatste week van januari de dag is waarop de meeste mensen zich down voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken (helaas, dat is waar). Daarnaast zijn de dagen nog donker en is maandag de eerste dag van de werkweek. Maar geen nood! De lente is in zicht en wij helpen je door deze moeilijke dag heen te komen.

Too Good To Go

Lekker eten, maar geen zin om zelf te koken? Met Too Good To Go hoef je je daar geen zorgen meer over te maken! Klik je favoriete pastabar aan, red een maaltijd, en ga gewoon weer lekker luieren in je zetel met een heerlijke schotel dampende spaghetti. Klinkt dat goed? Ja he! 

Neem een kijkje

Films we Love

Er is niks beter dan op een blauwe maandag ervoor te kiezen om onder een (of twee) dekentje(s) te kruipen met een warme chocomelk. En een filmpje, gewoon omdat het kan. Weet je niet wat kijken? Dan hebben wij wel iets voor jou. Kijk hier maar eens naar. 

Apps we Love

Scrollen is ook ontspanning. Zin om een nieuwe app te leren kennen? Dan is SDG's in action misschien wel iets voor jou. Wil je de vooruitgang van de 17 duurzaamheidsdoelen van de verengde naties op de voet volgen? Zelf actie ondernemen of deelnemen aan een actie. Deze app houdt je op de hoogte …

Wat doe jij nog om deze dag te overleven? Laat het ons weten!
Sam Ampoorter
Community Marketing Specialist

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play