Bied nu uw afhaalmaaltijden aan via Too Good To Go

3 months ago

Too Good To Go strijdt elke dag tegen voedselverspilling, maar wil op dit moment ook lokale handelaren helpen die zwaar getroffen worden door de huidige situatie. Too Good To Go maakt het daarom mogelijk om tijdelijk afhaalmaaltijden aan te bieden op zijn app (het gaat hier niet om voedselverspilling, maar om verse kant-en-klare maaltijden).

Too Good To Go steunt lokale handelaren

De partners van Too Good To Go en andere lokale handelaren staan voor een grote uitdaging als gevolg van de recent genomen voorzorgsmaatregelen. Een groot aantal handelaren zijn aangewezen op het aanbieden van afhaalmaaltijden. Helaas beschikken ze niet allemaal over de praktische en technologische middelen om een afhaalservice op te starten of om potentiële klanten te informeren. Too Good To Go stelt zijn technologie en community van meer dan 1 miljoen gebruikers gratis ter beschikking.


Word een WeCare-partner


Waarom deelnemen?

• Gratis, tijdelijk en contractloos aanbod
• Zichtbaar bij meer dan 1 miljoen gebruikers
• Extra zichtbaarheid voor je takeaway aanbod


Word een WeCare-partner


Een uniek en tijdelijk aanbod met respect voor de huidige maatregelen

De gezondheid van de lokale handelaars en gebruikers van Too Good To Go staat voorop. Daarom vraagt Too Good To Go aan handelaars en gebruikers om de geldende voorzorgsmaatregelen te respecteren.

De pakketten worden in een beperkt tijdsslot opgehaald om wachtrijen te vermijden en er zo voor te zorgen dat alles vlot verloopt voor de handelaar. Too Good To Go vraagt gebruikers ook om hun afhaalbon op hun smartphone zelf te swipen onder toezicht van de handelaar om zo fysiek contact te vermijden.


Word een WeCare-partner


Sam Ampoorter
Community Marketing Specialist

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play