Paul redt 25.000 maaltijden!

8 months ago

Jullie hebben al 25.000 maaltijden gered bij PAUL! Applaus voor jezelf, want niet alleen heb jij lekkere verrassingspakketten meegenomen aan een comfortabele prijs en ervoor gezorgd dat de voedselverspilling tot een minimum beperkt werd, maar ook nog eens voor gezorgd zo'n 62.500 kg CO2e niet voor niets werd geproduceerd! Het klimaat komt eruit als grote winnnaar. Daarom hebben wij een verrassing voor jou voorbereid. Benieuwd? Lees snel verder!

25.000 maaltijden?! 

PAUL vervoegde onze revolutie eind januari 2019, en redt sindsdien maaltijden via Too Good To Go. Vorige maan hebben ze samen met jullie 25.000 maaltijden gered. Een fantastische mijlpaal! Daarom wil Too Good To Go de Waste Warriors van PAUL in de watten leggen met een speciale campagne. Op 27 november 2019 heb je namelijk kans om een Waste Warrior Ticket in je verrassingspakketje bij PAUL te vinden! Wat betekent dat voor jou?

Een Waste Warrior Ticket geeft je recht op een gratis maaltijd ter waarde van 5 euro. Met de unieke vouchercode kan je een maaltijd gaan redden bij je favoriete pastabar, slager, of gewoon weer bij PAUL! Én je slaat twee vliegen in één klap: je redt een maaltijd en je helpt de voedselafvalberg weer wat te verkleinen! Dat is super, toch? En als je al weet dat je met 1 geredde maaltijd ervoor zorgt dat er 2,5kg CO2e niet voor niets werd geproduceerd, moeten we je niet vertellen wat de impact van 25.000 maaltijden is ... Voor de geeks onder ons: jullie hebben 62.500 kg CO2e niet voor niets in de atmosfeer laten verdwijnen! We herhalen het graag, om dat het zo'n enorm cijfer is.

En dat is nog niet alles ... PAUL werkt niet alleen samen met Too Good To Go om mee de voedselafvalberg te helpen verkleinen, zij hebben ook nog andere duurzame initiatieven waarmee ze op hun manier hun steentje bijdragen aan een duurzamere planeet. Zo letten ze onder andere op hun verpakkingen en staat duurzame energieverbruik op de agenda! Ben jij bij PAUL reeds een maaltijd gaan redden?

Sam Ampoorter
Community Marketing Specialist

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play