Party hardy met Too Good To Go!

7 months ago

Kerstmis en Nieuwjaar is het moment om mensen dichter bij elkaar te brengen, alsook het moment dat we met z'n allen samen zijn. Too Good To Go wil ook deel uitmaken van jullie gezellige dinertjes! Hoe kunnen wij je feesttafel wat extra glans geven? Wij hebben kleurplaatjes, naamkaartjes en een heus Too Good To Go spel voor jullie ter beschikking.

Afbeeldingen

We kennen het allemaal: de volwassenen beginnen aan hun eindeloos getafel, en de kids vervelen zich een beetje. In plaats van hen voor een kinderfilm te zetten, kan je hen ook iets leuk geven om te doen vanuit Too Good To Go! Wat dacht je van een leuke tekening? Wij zorgen voor de afbeeldingen, het enige wat jij hoeft te doen is ze uitprinten! Zet de kinderen aan dezelfde tafel, en geef ze zoveel tekeningen en kleurpotloden als je in huis hebt. Neem een foto van de tekening, en plaats hem op Instagram! Je tagged ons via @toogoodtogo, of via de hashtag #toogoodtogo. Zo kunnen wij de creaties van jullie Food Waste Warriors in spé delen! 

DOWNLOAD MIJN AFBEELDINGEN

Verlies je glas niet uit het oog

Fluitglazen voor de champagne, wijnglazen, waterglazen, ... het wordt soms wat moeilijk om bij te houden welke glazen van jou zijn, zeker als je met een grote familie aan tafel zit! Too Good To Go biedt de oplossing: op maat gemaakte naamkaartjes. Je kan ze uitprinten en rond je glas hangen. Zo vergis je je niet meer! Waarvoor kan je nog naamkaartjes gebruiken? Wij bij Too Good To Go zijn een vrij grote familie; het is wat moeilijk om iedereen te plaatsen. Daarom gebruiken wij naamkaartjes om iedereen een plaatsje aan onze tafel te geven. Zo is er ook geen gekibbel over wie naast wie zit! 

Download mijn labels

Fighting Food Waste Together: The Game!

Naast het feit dat wij voedselverspilling enorm serieus nemen (en jullie ook!) houden wij ook enorm hard van spelletjes spelen. En wat is er leuker dan een gezelschapsspel laat op de avond met vrienden of familie? Juist ja, (bijna) niets ... Laat het nu net zijn dat Too Good To Go een gezelschapsspel heeft uitgevonden met een wel heel speciale en gegeerde prijs ... eten! Joúw eten, welteverstaan. Geen zorgen, we leggen het je uit! 


Fighting Food Waste Together: The Game

De wijn is al rijkelijk gevloeid, iedereen heeft lekker gegeten, en de overschotten staan nog op tafel. Wie neemt wat mee? Uiteraard wil iedereen die laatste 4 stukken chocoladetaart meenemen, met zijn krokante buikenkant en moelleux binnenkant ... de chocolade smelt in je mond en heeft de perfecte textuur: stevig, maar toch luchtig genoeg. Bon, you get the point. Het wordt moeilijk om alle vier die stukken mee te nemen, je zal ze waarschijnlijk moeten delen met de rest van je 30 neven en nichten, en die hun kinderen. Je gaat die taart waarschijnlijk nooit meer in je hele leven tegenkomen en de onmacht borrelt in je op. Geen nood! Daarvoor is Too Good To Go er. Wij hebben namelijk het Food Waste Spel uitgevonden, net om die onderhuidse frustraties te vermijden. Maak je klaar voor de "battle of the munchies", oftewel ... Fighting Food Waste Together: The Game.

Wat heb je nodig?

  • Een quizmaster: deze leest de vragen voor en houdt de tijd in het oog
  • Pen en papier
  • Overschotjes!

Hoe gaat het in zijn werk?

Er zijn twee manieren waarop je het Fighting Food Waste Together-game kan spelen. Enerzijds kan je de labels voor de glazen tweemaal uitprinten (één keer voor in de pot, en één keer voor op de overschotjes). Je legt een reeks nummers bij de overschotjes en een andere reeks in de kom. Wanneer dat gedaan is, mag je met z'n allen grabbelen in de kom met nummertjes, en het overschotje dat correspondeert met het nummer op jouw label mag je mee naar huis nemen! 

Een andere manier is misschien iets spannender. Er wordt unaniem een quizmaster aangeduid. Deze leest de vragen voor, en zegt of een vraag juist of fout is beantwoord. Ook hier heb je je labels nodig om op de overschotjes te leggen, alsook de nummers in een kom te stoppen. De quizmaster leest de vragen voor, en de hele tafel mag het antwoord zo luid mogelijk roepen! Diegene die aan het einde van de quiz de meeste vragen juist heeft, mag als eerste een nummertje uit de kom grabbelen (en hopelijk met het beste overschotje naar huis gaan!). Dan wordt de kom doorgegeven naar diegenen met de tweede plaats, derde plaats, ... enzoverder. Hopelijk zijn nu alle overschotjes mooi verdeeld. 

Durf jij de uitdaging aan? Eén regel: niet vechten! 

Download mijn gamepack


Sam Ampoorter
Community Marketing Specialist

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play