Novemberfruit

9 months ago

De ideale manier om dat bleke velletje wat extra kleur te laten krijgen, is vitaminen eten! En waar zitten vitaminen? Juist ja, in fruit (onder andere). 

Wat kunnen we eten?

Appels, bananen, peren, kiwi's, ... November heeft heerlijk fruit voor jou in petto. Pers wat sinaasappelen en pompelmoezen uit, en meng het sap: zo krijg je een heerlijke boost van vitamine C! De perfecte kickstart voor jouw dag ... en met Sinterklaas in aantocht, kunnen we maar beter wennen aan de mandarijnen in overvloed. Lekker!

Heb je trouwens zin in een lekker ontbijtje met fruit? Wat toevallig, wij hebben iets in gedachte dat jou misschien wel een plezier kan doen ...

Gekaramelliseerde banaan met honing en kaneel

Het is zo simpel en zó lekker. Wat heb je nodig?

  • 1 à 2 bananen
  • boter
  • honing
  • kaneel

Je bent al bijna klaar! Verhit de boter in een pan, en snijd de bananen in schijfjes. Laat ze bakken in de pan, en strooi er wat kaneel over. Serveer met wat honing ... En je hebt een ontbijt! 


Sam Ampoorter
Community Marketing Specialist

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play