November Filmmaand : Tomorrow

2 years ago

Koude en donkere avonden. Het ideale excuus om lekker lui te wezen en languit in de zetel te liggen. Om die nuttig op te vullen delen we heel november lang, elke zondag, een docu die ons wat bijbrengt rond voedselproductie en consumptie. Deze week : Tomorrow

Hoopgevende handen-uit-de-mouwen documentaire over hoe gewone mensen met weinig middelen een groot verschil kunnen maken. Ondanks, of misschien wel dankzij, het verontrustende nieuws dat de mensheid hard op weg is om zichzelf en de planeet te vernietigen, ontstaan er overal kleine initiatieven op het gebied van duurzaamheid, alternatieve brandstoffen en lokale voedselproductie. Franse filmster Melanie Laurent reist met een groepje vrienden de wereld rond om ze in kaart te brengen.

Je kan de film bestellen via:

https://www.bol.com/nl/p/tomorrow/9200000059401879/?country=BE

Kenny Defrijn
Food Waste Warrior

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play