De update die je leven verandert!

Sam Ampoorter

8 months ago

Kies je locatie

Je locatie instellen kon al langer dan vandaag. “Oud nieuws”, denk je dus, maar niets is minder waar. Vanaf nu kun je nog eenvoudiger kiezen hoe ver jij je wil verplaatsen voor een lekkere maaltijd. Je geeft de plek in waar je je bevindt en vergroot of verkleint de straal. Combineer je je geredde maaltijd met een gezellige wandeling? Stel de straal in op drie of vijf kilometer. Mag het wat verder zijn? Geen enkel probleem! Je kunt de straal vergroten tot 30 kilometer ver van je huis en krijgt alle beschikbare porties te zien.

Filter erop los

Met de filters vind je de perfecte maaltijd. Als je zoekt naar brood en patisserie, hoef je namelijk geen voorstellen te krijgen voor sushi of pasta. Je stelt dus zelf de voedselcategorie in (maaltijden, brood & patisserie, boodschappen of andere zaken) en kiest wanneer je wil ophalen. Zo krijg je alleen winkels te zien met openingstijden die in je planning passen. Ook kan je hier je voorkeur voor vegetarische of vegan opties aangeven. Zie je liever alleen de winkels waar er nog wat te redden valt? Duid dit dan ook aan in de opties.

Swipe naar rechts

Om je portie te verzilveren, heb je nog steeds je smartphone of tablet nodig. Klik in de winkel op je bestelbon: ‘klik om de portie te verzilveren’, en toon de informatie in de winkel. Pas dan swipe je om de portie te verzilveren. Smullen maar!

E-mail verificatie

Onze nieuwe update zorgt er ook voor dat de facturen naar het juiste mailadres verzonden worden. Zo blijf je helemaal up-to-date. Bovendien is dit handig als je ons wil contacteren. Met een geverifieerd e-mailadres bereiken onze antwoorden jouw mailbox, en ben je sneller geholpen.


Ine DesmetSam Ampoorter

Community Marketing Specialist