Match & Smatch en Too Good To Go, samen tegen voedselverspilling

a year ago

Een verrassingspakket bestellen kon al bij verschillende grote supermarktketens in België, maar waarom niet eens een nieuwe ontdekken? Match & Smatch strijden vanaf nu samen met Too Good To Go en jou tegen voedselverspilling!

Vanaf vandaag vind je alle filialen van Match & Smatch terug op je favoriete app en strijden ze samen met ons tegen voedselverspilling! Een grote stap voorwaarts voor ons en voor onze nieuwe partner, maar ook voor het grote probleem dat voedselverspilling heet. Wist je trouwens dat indien voedselverspilling een land was het de derde grootste vervuiler ter wereld is? Voedselverspilling heeft namelijk een immense bijdrage aan de uitstoot van broeikasgassen wereldwijd.


Too Good To Go, een partner van grote ketens voor een nog grotere impact! 

Too Good To Go is verheugd om samen te werken met vele grote ketens en met hun te streven naar een wereld zonder voedselverspilling. Vandaag verwelkomen we 102 Match & Smatch filialen op onze app, die de reeds aanwezige partners versterken, waaronder : Carrefour, IKEA, EXKi, PAUL, Point Chaud, Les Tartes de Françoise en vele anderen…

Match en Smatch bieden hun onverkochte producten aan via Too Good To Go. Verwacht je aan zeer diverse verrassingspakketten vol met heerlijke en smakelijke producten. 

"Match en Smatch engageert zich elke dag opnieuw om de meest verse en kwaliteitsvolle producten aan te bieden in hun verkooppunten. Daarom slaan ze vandaag de handen in elkaar met Too Good To Go om voedselverspilling tegen te gaan. Zo gaan we samen voor meer verantwoord consumeren" 

Sabine Müller, supermarktmanager van Smatch en lid van het managementcomité Match en Smatch

"We zijn enorm trots op de impact die we creëren door vandaag een samenwerking met Smatch en Match aan te gaan, wat hoop geeft dat andere belangrijke spelers ook snel kunnen meedoen en actie ondernemen ten voordele van het klimaat".

Jonas Mallisse, Too Good To Go Country Manager, België


Wat valt er dan allemaal te redden?

Zoals jullie weten werkt Too Good To Go met verrassingspakketten. Het eten dat je redt bij Too Good To Go bestaat uit alle heerlijke en nog perfect eetbare producten die winkels en restaurants weggooien na sluitingstijd. Zo ook bij Match & Smatch : Verwacht je aan fruit, groenten, verse en heerlijke producten… alles is mogelijk!

"Eten redden bij Too Good To Go betekent een verrassing krijgen, elke dag opnieuw. Niemand kan namelijk op voorhand voorspellen wat er op het einde van de dag juist overblijft. Voor velen van onze gebruikers is het een verandering in hun dagelijkse gewoonte. Too Good To Go geeft producten een tweede kans."

-Jonas Mallisse, Country Manager Too Good To Go België


Marine Couturier
Food waste Warrior

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play