Madrid : Een royale stad.

a year ago

In de hoofdstad van Spanje vind je voldoende niet te missen toplocaties om een weekendje weg mee te vullen. Alsook voldoende gastronomische ervaringen die je zullen doen verlangen naar meer. Wij geven je alvast de groenst mogelijke tips mee die de stad te bieden heeft.

Laten we beginnen op het nulpunt van Spanje : Puerta del Sol. Het is het referentiepunt voor alle snelwegen van het land en het centrale plein van Madrid. Een ware blikvanger op het plein is de klok van het Casa de Correos. Vanaf deze centrale locatie bereik je zonder al te veel gedoe de twee belangrijkste kunstmusea van de stad: Museo del Prado en Reina Sofía. Genoeg cultuur opgesnoven? Blaas even uit in de bootjes van Parque del Retiro. Red net voor het roeien nog een heerlijke maaltijd bij het nabijgelegen Magasand. Tijd om écht te genieten!

 

Op de Gran Vía verzamelen alle fashionistas. In de buurt splitst de Calle Fuencarral twee trendy wijken van elkaar. Kies je voor Chueca? Red dan een heerlijke maaltijd bij Taberna La Kika of een gezond sapje bij Fit Food. Ga je voor Malasaña? De buurt staat gekend voor zijn grote concentratie tweedehandswinkels. Heerlijk eten red je bij Grosso Napoletano of Las Mañatitas.

Vergeet zeker het immense koninklijke paleis niet te bezoeken en de omringende tuinen van Campo del Moro. Wachten op de zonsondergang doe je aan Templo de Debod. Genieten doe je er met heerlijke maaltijden van bakkerij La Oriental of met sushi van Niguiri. Nieuw in Madrid is de Madrid Río. De perfecte plek om van het fantastische weer te genieten. In de buurt en via de app kun je heerlijke broodjes verkrijgen bij Do Eat Google Campus.

De snelste manier om je te verplaatsen in Madrid is via het huren van een elektrische fiets. Daarnaast maakt de uitstekende kwaliteit van het kraantjeswater de Madrileños enorm trots. Die hervulbare fles is dus een must-have wanneer je je naar Madrid begeeft.

Het is super eenvoudig om Too Good to Go te gebruiken in een vreemde stad. Download de app, selecteer waar je bent en ontdek alle winkels om je heen!

Download Too Good To Go

Carmen Huidobro
Movement

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play