Lichtstad Parijs

a year ago

Waar vind je de lekkerste verrassingspakketten?

Er is niets vervelender dan een hongerig gevoel tijdens je romantische wandeling doorheen Parijs. Waarom dan niet kiezen voor een lichte lunch, dat verpakt wordt in een bio-afbreekbare zak, bij Eric Kayser's? Zeker en vast voldoende om jouw vieruurtje over te slaan. Je vindt verschillende winkels over de hele stad. Waar je ook bent, probeer het eens uit!

Op vakantie gaan betekent héél veel eten! Ontdek de Sushi Shop, aangeraden door onze Waste Warriors en gegarandeerd een culinaire verwenning van je smaakpapillen. Je kunt er verschillende maaltijden redden, verspreid over de volledige stad. Genoeg te eten dus!

En zo niet, La Tour d'Argent! Dit is een van de iconische restaurants in Parijs met uitzicht op de stad (en met uitstekende gerechten). Volgens onze lokale Too Good To Go helden mag je zeker ook niet vergeten langs te gaan bij La Boulangerie de la Tour. Proeven met al je zintuigen, zonder noodzakelijkerwijs naar het restaurant te moeten gaan.

Waar geniet je van je verrassingspakket?

Nu we je op weg hebben geholpen met wat te eten rest nog de vraag waar het op te eten? Parijs is bezaaid met leuke plekken en parken waar je kan genieten van een welverdiende pauze.

Onze toppers zijn het park van Montsouris, de Luxemburgse tuin of de Villette, stuk voor stuk de perfecte picknick plaatsen. Probeer zeker ook een van de vele pleinen die de stad rijk is.

Laetitia Ramé
Brand Manager

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play