Le Pain Quotidien mee in de strijd tegen voedselverspilling met Too Good To Go!

Je vond reeds wat Le Pain Quotidien filialen terug op onze app en na een aantal uitvoerige tests met een paar restaurants, kan je vanaf vandaag bij een uitgebreide selectie Le Pain Quotidiens in België overheerlijke en verse producten redden. Maar liefst 25 Le Pain Quotidien-restaurants zijn vandaag terug te vinden op onze app. 

ONTDEK WAAR

Too Good To Go <3 Le Pain Quotidien

De levensstijl die Le Pain Quotidien promoot is er eentje waar we ons bij Too Good To Go helemaal in kunnen vinden. De lange, houten tafels en de gezellige babbels boven een hete, bio chocolademelk, het lekkere artisanale brood, de ontbijtjes ... Toch had Le Pain Quotidien nog een iets dat ze wilden tackelen: voedselverspilling.

Al sinds het prille begin in de Antoine Dansaertstraat hebben we eenvoud gebruikt om de toekomst van onze artisanale producten veilig te stellen. Respect voor de seizoenen, dierenwelzijn, samenwerking met lokale producenten en de strijd tegen voedselverspilling zijn onze kernwaarden. De samenwerking met Too Good To Go stelt ons in staat om belangrijke stappen te zetten om de duurzaamheid van onze bakkerijen en restaurants te verzekeren. Volgens Alain Coumont, oprichter Le Pain Quotidien en life-long foodie.

We zijn dan ook enorm trots dat wij met hen in zee gaan en samen strijden tegen voedselverspilling!

Sam Ampoorter
Community Marketing Specialist

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play