November filmmaand: Just Eat It

8 months ago

Er is niks te doen vanavond! Dan maar een filmpje kijken. Wat denk je ervan om je kennis in verband met voedselverspilling op te frissen met een interessante documentaire? “Just eat it” is dan perfect voor jou!

Just Eat It

Wat krijg je als twee filmmakers, Jen Rustemeyer en Grant Baldwin, zich de gevolgen van voedselverspilling realiseren? Een documentaire die onze "systematische obsessie met vervaldata, perfecte producten en porties" beschrijft, volgens de website van de film. "Just Eat It" volgt het leven van Rustemeyer en Baldwin terwijl ze overleven van voedsel dat bestemd is voor het afval. Dit verhaal, dat grappig en onderhoudend is naast het feit dat het een "eye-opener"," volgens de recensies, zal u waarschijnlijk opnieuw in overweging nemen hoe u producten in de supermarkt te onderzoeken. "Just Eat It" is te huur op Amazon en YouTube. Daarnaast was Rustemeyer de hoofdspreker bij de National Food Recovery Dialogue van FRN - nog een reden om deze ongelooflijke film te bekijken!

Sam Ampoorter
Community Marketing Specialist

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play