Het geheim van Zuid-Spanje : Málaga

Trek je deze zomer als duurzame en verantwoorde toerist naar Zuid-Spanje? Geniet dan van de traditionele straten en de bijzondere architectuur van Málaga. Ohja vergeet zeker niet te genieten van de Atlantische oceaan in een van de vele strandbars…

Laten we beginnen bij het oudste en meest historisch deel van Málaga. La Alcazaba, het Romeinse theater en het kasteel van Gibralfaro zijn een must-see tijdens je bezoek, vanwege de ongelooflijke kunst en architectuur. Het is indrukwekkend om te zien hoe goed deze gebouwen doorheen vele jaren bewaard zijn gebleven.

Loop tijdens zonsondergang door de tuinen van Alcazaba en bewonder het panoramische uitzicht op de stad. Naast het fantastisch uitzicht, geniet je op deze plaats ook van een comfortabele en frisse avondwind die je nergens anders in de stad kan terugvinden! De perfecte plek om te genieten van een heerlijke geredde maaltijd van UnoSiete Soho met Spaanse tortilla's, salades en meer.

Een wandeling doorheen het centrum brengt je ongetwijfeld op de Larios, een gezellige en zeer levendige straat. Deze klassieke straat zit vol winkels en authenthieke gebouwen die zo kenmerkend zijn voor de stad. Uiteraard zijn er hier ook heerlijke maaltijden te redden! De zoetigheden van Cafetería Ávila of het fruit van Fruterías Cuarteles zijn ideaal als middagsnack aan het Constitución plein. Nu je hier toch bent, zorg er dan voor dat je de indrukwekkende kathedraal niet mist.

In Málaga is er ook een rijk cultureel aanbod. Het Picasso Museum of het Centre Pompidou zijn slechts enkele voorbeelden van musea met geweldige tentoonstellingen en kunstcollecties. Bovendien liggen ze beiden dicht bij de haven (een andere belangrijke plek in de stad die je niet mag missen). Ben je klaar om deze geweldige route af te sluiten, doe dit dan door lekker eten te redden bij Pollos San Juan of trakteer jezelf op een gezonde snack van bij Mamuchis Restaurante

We gaven je reeds de populairste suggesties van onze Too Good To Go gebruikers, maar er waren zoveel geweldige suggesties dat we het niet konden laten om je nog een paar tips mee te geven:

Het is super eenvoudig om Too Good to Go te gebruiken in een vreemde stad. Download de app, selecteer waar je bent en ontdek alle winkels om je heen!

Download Too Good To Go

Carmen Huidobro
Movement

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play