Geniet van de mistral in Marseille

Laetitia Ramé

2 years ago

Verlang je naar een vakantie in het zuiden, warme zon en een briesje Franse mistral? Dan is Marseille de perfecte stad. Hoe fijn zou het zijn als je van jouw vakantie een duurzame vakantie kunt maken? We verzamelden de lokale tips voor je!

Waar vind je de lekkerste verrassingspakketten?

Het is altijd lastig kiezen waar je de beste Franse lekkernijen kunt halen: maak het jezelf makkelijk, bespaar je de moeite om aan te schuiven in een lange wachtrij en zoek in de app naar Au Pain d'Autrefois. Bij deze bakkerij krijg heerlijke verrassingspakketten mee naar huis.

Vier je vakantie in een appartementje met een eigen keukentje? Dan heb je een goede keuze gemaakt en kunt je 's avonds lekker zelf koken. Dat doe je natuurlijk 100% verantwoordelijk met een pakket vol overheerlijke boodschappen van Monoprix.

Klaar voor een feestelijke avond? Ga op stap richting La Morada: in deze pittige Mexicaanse keuken ontwaken je smaakpapillen en doe je gelijk een dansje tijdens de dagelijkse fiesta. 

Waar geniet je van je verrassingspakket?

Het zou zonde zijn als je de kust van Marseille misloopt. Er zijn daar zoveel leuke spots om te genieten van je pakket vol geredde producten. Ga bijvoorbeeld eens kijken bij Corniche Kennedy. Rond de zonsondergang hangt er een heerlijke sfeer. Loop op blote voeten langs het water of picknick op het Prado strand. Vergeet niet je afval mee te nemen van het strand.

Als je een mooie wandeling wilt maken, ga dan richting Calanque of Morgiou. Ontspanning gegarandeerd!

Op duurzame ontdekkingstocht?

Twijfel niet om eens gebruik te maken van een elektrische scooter. Zo verken je de stad met weinig uitstoot en de scooters zijn overal heel makkelijk te verkrijgen. Je kan natuurlijk ook altijd een fiets huren of lekker te voet op pad gaan. 

Het is super eenvoudig om Too Good to Go te gebruiken in een vreemde stad. Download de app, selecteer waar je bent en ontdek alle winkels om je heen!

Download Too Good To Go

Laetitia Ramé

Brand Manager