Fantastisch nieuws : We ondersteunen de Bancontact app.

a year ago

We maakten het leven van onze food waste warriors net iets makkelijker en integreerden de bancontact app als betaalmogelijkheid. Een maaltijd redden was nog nooit zo simpel.


Hoe te betalen met de Bancontact app?

Wanneer je je keuze gemaakt hebt van bij welke handelaar je vandaag een maaltijd redt klik je door naar het betaalscherm. Onder de groene knop kan je kiezen voor andere betaalmogelijkheden. Kies daar voor de Bancontact app en technologie neemt het over.


Ik zie de Bancontact app niet als betaalmogelijkheid?

Het kan gebeuren dat je smartphone nog geen update heeft doorgevoerd van onze app. Kijk altijd even na of er updates voor je specifieke apparaat beschikbaar zijn. Helpt dit niet? Dan raden we je aan om de app even van je telefoon te verwijderen en opnieuw te installeren. Uit ervaring weten we dat dit 99% van alle problemen oplost.

De betaling via deze weg loopt fout…

Ga zeker na of de Bancontact app nog steeds geïnstalleerd staat op je smartphone en dat je beschikt over de meest recente versie. Wanneer je daarna nog steeds problemen hebt met de betaling vragen we je om contact op te nemen met onze klantendienst via https://toogoodtogo.be/nl-be/support/consumer

Kenny Defrijn
Food Waste Warrior

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play