1 jaar Les Tartes de Françoise op onze app!

8 months ago

Dat Too Good To Go samenwerkt met heerlijke partners, dat weten we al langer. Maar dat een van de lekkerste partners vandaag zijn 1 jaar op onze app viert, dat wisten jullie nog niet! En om die verjaardag te vieren, hebben wij een (lekkere) verrassing voorbereid. Benieuwd? Lees dan snel verder!

1 jaar al?!


Sinds oktober 2018 redt Les Tartes de Françoise samen met jou maaltijden via Too Good To Go. Je leest het goed: oktober 2018! Dat wil zeggen dat wij in oktober onze 1 jarige samenwerking hebben gevierd. Vandaar dat jullie er nu pas over lezen: het was een goed feestje! Sinds hun opstart, hebben jullie bij Les Tartes de Françoise over heel België al erg veel maaltijden gered. Als je weet dat per geredde maaltijd, er 2,5kg CO2e niet voor niets werd geproduceerd mag je erg trots zijn op jezelf. Was jij er al bij van in het begin? Want het is mede dankzij jou dat er elke maand verrassingspakketten van Les Tartes de Françoise de deur uitvliegen. Super!

Omdat we jullie het feestgedruis niet wouden ontzeggen, hebben wij een kleine verrassing voorbereid voor de échte Waste Warriors en Les Tartes de Françoise-lovers. Omdat Les Tartes de Françoise hun 1 jarige jubileum vierde, verstoppen wij op 21 november 2019 een aantal Waste Warrior Tickets in jullie verrassingspakkettjes van Les Tartes. Spannend! Wat houdt zo'n Waste Warrior Ticket in? Als je de gelukkige vinder bent van een Waste Warrior Ticket, maak je kans op een gratis maaltijd ter waarde van 5 euro. Je kan je Ticket gebruiken bij al je favoriete handelaren die op de Too Good To Go app zijn aangesloten. Daarenboven heb je er een coole pin bij om voor altijd aan te doen. De vouchercode is slechts beperkt geldig, dus haast je en red een maaltijd!

Los van het feit dat Les Tartes de Françoise voedselverspilling actief aanpakt, hebben zij ook nog tal van andere duurzame initiatieven in hun winkels. Les Tartes de Françoise let er namelijk op dat ze zo veel mogelijk werken met natuurlijke en lokale producten! Heb jij al eens een maaltijd gered bij deze fantastische partner?

Sam Ampoorter
Community Marketing Specialist

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play