Decemberfruit

7 months ago

We staan aan het begin van de eeuwwisseling: een moment van reflectie, dankbaarheid ... en nieuw fruit! December brengt je helemaal in verleiding met zijn eigen portie winterfruit. Wij zetten ze voor jou even op een rijtje, en kiezen een receptje! Lees snel verder.

Het fruit dat we vorige maand niet opkregen, kunnen we deze maand gewoon opnieuw opeten. Denk maar aan mandarijnen, appels, bananen, kiwi's, ... Lekker! Wat dachten we van een old-fashioned fruitslaatje?

Old-fashioned fruitslaatje

Om de winter te verdrijven, brengen we fruit in ons bord! Wat heb je nodig? Al het fruit dat je kan vinden! Snijd het in stukjes, pers er een appelsien over en klaar is Kees! Heb je meer zin in een smoothie? Dat kan! Pers wat appelsienen uit in een blender, voeg er banaan, appel en kiwi aan toe en je hebt een heerlijk ontbijt!

Heb jij een ander winters gerechtje dat je met ons wil delen? Laat het ons weten! En alvast smakelijk.

Sam Ampoorter
Community Marketing Specialist

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play