De Carrefour Markets van Groep Mestdagh strijden samen met Too Good To Go tegen voedselverspilling.

10 months ago

Ook de grote spelers nemen het probleem van voedselverspilling serieus. We zijn dan ook verheugd aan te kondigen dat alle Carrefour Markets van Groep Mestdagh onze strijd tegen voedselverspilling vervoegen.

Sinds het begin van deze zomer liep er een testproject met een van de supermarkten van de groep. Na een positieve evaluatie hebben we dan ook beslist om de rest van het netwerk uit te rollen. Zo neemt ook de Groep Mestdagh zijn sociale verantwoordelijkheid.


Een grote stap…

"Het verminderen van voedselverspilling en een nieuwe manier van consumeren door producten een tweede kans te geven aan een verlaagde prijs. Too Good To Go is een oplossing die we aan onze klanten willen bieden. Een manier van werken die overeenstemt met het DNA van Mestdagh."

- Talia Hendlisz, verantwoordelijke marketing & communicatie, Carrefour Market Groep Mestdagh


Jonas Mallisse, oprichter van Too Good To Go België :

 "De retailsector neemt een belangrijke positie in in de strijd tegen voedselverspilling. Het is daarom een belangrijke stap voorwaarts voor de missie van Too Good To Go om grote spelers zoals Groep Mestdagh te verwelkomen op onze app. We vinden het geweldig om te zien hoe de groep geïnspireerd raakte en uiteindelijk de juiste beslissing nam!"


Wat valt er dan allemaal te redden?

Zoals jullie weten werkt Too Good To Go met verrassingspakketten. Het eten dat je redt bij Too Good To Go bestaat uit alle heerlijke en nog perfect eetbare producten die winkels en restaurants weggooien na sluitingstijd. Zo ook bij de Carrefour Markets van Groep Mestdagh : Verwacht je aan fruit, groenten, verse en heerlijke producten… alles is mogelijk!

"Bakkers, slagers, supermarkten, etc… kunnen niet voorspellen welke producten aan het einde van de dag onverkocht blijven. Dat zorgt voor aangenaam verraste klanten. De kwaliteit van de producten is dezelfde. Too Good To Go geeft ze louter een tweede kans."

- Jonas Mallisse, Too Good To Go België

Marine Couturier
Food waste Warrior

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play