Bordeaux : Fris en zomers!

a year ago

Veraf of dichtbij, je wilt graag de wereld zien, maar ook een duurzaam leven tegemoet gaan? Het nuttige aan het aangename koppelen, noemen ze dat! Ontdek hier onze gouden tips voor een duurzame trip in Bordeaux.

Waar vind je de lekkerste verrassingspakketten?

In de Jardin Des Grands Hommes krijg je de kans om heerlijk fruit te plukken. Ideaal om een frisse, zomerse fuitsalade te maken. En denk eraan, lelijk fruit is nét zo lekker!

Ga je naar het Justitiepaleis? Perfect, onderweg kan je een gastronomische stop maken bij Saines Saveurs om terug op krachten komen. Ga langs, proef en ontdek!

Inspiratie nodig voor het avondeten, maar ook geen zin om op restaurant te gaan? Daarvoor hebben onze lokale Waste Warriors een oplossing. Ga langs bij Le Poulailler Augustin. Je kan er vlees (gevogelte, gebraad, enz.) en andere gerechten afhalen, afhankelijk van wat er is overgebleven die dag.

Waar geniet je van je verrassingspakket?

Dit kan je doen naast hét symbool van de stad, en de meest gefotografeerde plaats van Bordeaux, de Waterspiegel. Vergeet niet te lachen naar de camera, smakelijk! 

Het is super eenvoudig om Too Good to Go te gebruiken in een vreemde stad. Download de app, selecteer waar je bent en ontdek alle winkels om je heen!

Download Too Good To Go

Laetitia Ramé
Brand Manager

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play