App van de week : VISwijzer

a year ago

Het pad naar meer duurzaamheid is er eentje die je stap per stap moet bewandelen. Een praktische manier om je hierbij te helpen zijn apps. Naast Too Good To Go (die je hopelijk vaak gebruikt) zijn er nog vele andere beschikbaar die je hiermee kunnen helpen. Wij helpen je alvast graag op weg! Deze week : VISwijzer

Ben je helemaal wild van vis op het menu? Geen probleem! Maar wanneer je het toch duurzaam wil houden, raadpleeg dan even deze app!

De Good Fish Foundation beoordeelt vissen, schaal- en schelpdieren, die in Europa te koop zijn, op duurzaamheid. De soorten worden op basis van kleuren beoordeeld. Met de naam van de vissoort, de herkomst en de vangstmethode weet je snel of de vis duurzaam is volgens de VISwijzer.

Wedden dat je vis nog lekkerder gaat smaken?

Kenny Defrijn
Food Waste Warrior

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play