App van de week : Good On You

a year ago

Het pad naar een meer duurzaam leven is er eentje die je stap per stap moet bewandelen. Een praktische manier om je hierbij te helpen zijn apps. Naast Too Good To Go (die je hopelijk vaak gebruikt) zijn er nog vele andere beschikbaar die je hiermee kunnen helpen. Wij helpen je alvast graag op weg! Deze week : Good On you

Bewust op zoek gaan naar een nieuwe duurzame outfit? Niet zo simpel als het lijkt. Good On You helpt je op weg!

Good On You is een Australische app die sinds 2018 ook beschikbaar is in Europa. De databank van Good For You bevat informatie van meer dan 2000 modemerken. Je vult je favoriete merk in en wordt meteen geïnformeerd over hoe ethisch dat merk nu juist is. Een score op 5 geeft je alvast een eerste indicatie, daarnaast lees je hun motivatie achter de score. Wanneer je je favoriete merk wilt aansporen om een meer duurzaam beleid te voeren kan dat ook via deze app. De e-mail wordt meteen gericht aan het merk in kwestie.

Ethisch gaan shoppen in de toekomst? Makkelijk dus!

https://goodonyou.eco

Kenny Defrijn
Food Waste Warrior

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play