November filmmaand: A Place at the Table

8 months ago

Het is alweer vrijdag, het weekend staat voor de deur, en Too Good To Go heeft een must-see documentaire voor jou! Ben je er klaar voor?

A Place at the Table

“Deze documentaire, geregisseerd door Kristi Jacobson en Lori Silverbush, richt zich op de benarde situatie van drie Amerikanen. De documentaire laat je meekijken in hun leven en benadrukt de strijd die ze tijdens het zoeken naar een maaltijd moeten leveren. Volgens het verhaal zal één op de twee Amerikaanse kinderen op een bepaald moment in voedselnood zijn, en zijn op dit moment ongeveer 50 miljoen Amerikanen afhankelijk van liefdadigheidsorganisaties. "A Place at the Table" benadrukt dat problemen veroorzaakt door honger kunnen worden opgelost als de Amerikanen erkennen dat het beëindigen van honger een prioriteit moet zijn. De film, die beschikbaar op Amazon, is een schokkend verhaal van hoe de mensen uitgehongerd kunnen zijn in het land van overvloed, volgens een Rotten Tomatoes review.”

Laat je ons weten wat je ervan vond?

Sam Ampoorter
Community Marketing Specialist

Download de app

Bij Too Good To Go willen we een einde maken aan voedselverspilling. Dankzij Too Good To Go zijn er al miljoenen maaltijden gered! Houd je van lekker eten? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Dan is de app ongetwijfeld iets voor jou!

App Store
Google Play